Update: 'Ook nummer drie van Championship in de markt voor Kastaneer'

Update: 'Ook nummer drie van Championship in de markt voor Kastaneer'

24-01-2017 09:55
10

Het pokerspel van ADO Den Haag pakt mogelijk verkeerd uit. De Hagenaars hoopten op een grote transfer van Gervane Kastaneer, meldt De Telegraaf. Maar die deal is plotseling onzeker, omdat de aanvaller een oogblessure heeft opgelopen.

ADO nam risico en stelde Kastaneer 'gewoon' op in het belangrijke duel met PEC Zwolle (1-2 nederlaag). Hij scoorde weliswaar, maar moest na 21 minuten het veld ruimen met een oogblessure. Het blijkt dat Kastaneer in ieder geval een gekneusde oogbol heeft. Hij wordt op maandag opnieuw onderzocht door oogspecialisten.

De krant stelt dat in sommige gevallen een operatie zelfs noodzakelijk is. Als dat daadwerkelijk het geval is, dan kan zowel ADO als Kastaneer een 'grote' transfer wel vergeten. De club was aanvankelijk in overleg met Mainz over een deal, maar die transfer liep op de klippen. Kastaneer kan komende zomer transfervrij vertrekken bij ADO, omdat hij een aflopend contract heeft. ADO kan het transfergeld goed gebruiken, ook al is de speler belangrijk voor de club.

Update 24/01 09.55: Volgens De Telegraaf is ook Huddersfield Town in de markt voor Kastaneer. ADO hoopt nu dat de Championship-club en Mainz in de slotweek van de winterse transferperiode tegen elkaar op gaan bieden en er op die manier voor zorgen dat er alsnog een mooi bedrag in de Haagse kas belandt. Huddersfield staat op dit moment op de derde plek en is dus volop in de race voor promotie naar de Premier League.