Lichte twijfels over Feyenoord-terugkeer: 'Ligt eraan welke stappen ik maak'

Lichte twijfels over Feyenoord-terugkeer: 'Ligt eraan welke stappen ik maak'

23-01-2017 19:24
1

Jari Schuurman heeft zijn zinnen op een doorbraak bij Feyenoord gezet. De negentienjarige middenvelder speelt dit seizoen op huurbasis voor Willem II om ervaring op te doen, maar helemaal aan de verwachtingen heeft hij nog niet voldaan.

Schuurman stond zaterdag tegen zijn eigenlijke werkgever pas voor de tweede keer in de basis bij Willem II. In totaal maakte hij zes keer zijn opwachting in de Eredivisie. "Ik wil een basisspeler worden bij Feyenoord, maar dan moet ik eerst een goede basisspeler van Willem II worden", beseft Schuurman in gesprek met RTV Rijnmond.

Of hij na dit seizoen dan ook al terugkeert bij Feyenoord, weet Schuurman niet. "Dat ligt eraan welke stappen ik maak dit seizoen. In gesprekken met Feyenoord zien we dan wel waar ik sta. Eerst hier in de basis bij Willem II, keihard knallen." De aanvallende middenvelder hoopt dat hij na zijn optreden in De Kuip vaker vanaf het begin mag meedoen.

"Ik ben pas eerstejaars senior, maar ik had wel meer verwacht. Dat is niet het geval, dus moet ik keihard werken", besluit Schuurman, die nog een contract tot medio 2020 heeft in De Kuip.