John van den Brom met naast hem Haar en Echteld

AZ hakt nu al knoop door over Van den Brom-assistenten: 'Geen haast'

AZ hakt nu al knoop door over Van den Brom-assistenten: 'Geen haast'

24-01-2017 10:20
12

AZ wil de verbintenissen van assistent-trainers Dennis Haar en Leeroy Echteld graag verlengen. Beide coaches beschikken over een aflopend contract. 

"Dennis en Leeroy werken al langer bij AZ, ze kennen de club goed en wat ons betreft gaan we daarom met ze verder", laat directeur voetbalzaken Max Huiberts dinsdag weten aan het Noordhollands Dagblad. De handtekeningen van het tweetal ontbreken nog. "Dat heeft ook geen haast. Het is nu januari. De verdere invulling moet nog besproken worden."

De veertigjarige Haar is al meer dan tien jaar in dienst in Alkmaar. Gertjan Verbeek voegde hem in 2011 toe aan de technische staf van het eerste elftal. Echteld (48) begon in 2014 als coach van de B-junioren. In december 2015 volgde hij de vertrekkende assistent-trainer Marco van Basten op.

Over de toekomst van hoofdtrainer John van den Brom bestaat ondertussen nog altijd onduidelijkheid. Ook zijn verbintenis loopt komende zomer af. Uiterlijk 1 maart laat AZ weten of het door wil gaan met de oefenmeester, die naar eigen zeggen sowieso níet gaat verkassen deze winter