Update: NEC bevestigt uitgaande transfer van banneling: rest van het seizoen weg

Update: NEC bevestigt uitgaande transfer van banneling: rest van het seizoen weg

25-01-2017 17:30
3

Sam Lundholm is erin geslaagd een nieuwe club te vinden. De Zweed wordt een halfjaar verhuurd aan Randers FC, de Deense club die hem woensdag medisch gaat keuren.

Lundholm erkende afgelopen weekend in de Zweedse pers nog: "Ik ga hier weg. "De transfer was een grote fout. Ik wil weg, ik wil vertrekken. We zullen zien waar naartoe." Nu meldt de Gelderlander dus dat Randers FC zijn nieuwe bestemming wordt.

Eind oktober werd Lundholm verbannen naar het tweede elftal van NEC en sindsdien heeft hij geen kans meer gekregen in de hoofdmacht. De 22-jarige Zweed liet afgelopen weekend in zijn thuisland ook weten hoe hij behandeld werd door de club na het oplopen van salmonella. "Ik verloor zeven kilo, het was heel lastig. Er was niemand hier die met me sprak, ik moest echt voor mezelf zorgen." Lundholm heeft nog een contract tot medio 2018 in Nijmegen.

Update 17.30: NEC heeft het vertrek van Sam Lundholm bevestigd. De 22-jarige vleugelaanvaller wordt voor de rest van het seizoen verhuurd aan de Deense club Randers FC. Wat er daarna moet Lundholm gaat gebeuren is nog onbekend. De Zweed heeft nog een contract tot medio 2018 in Nijmegen.