Update: Bailey ondergaat medische keuring en is op weg naar Duitsland

Update: Bailey ondergaat medische keuring en is op weg naar Duitsland

27-01-2017 12:42
9

Het blijft spannend waar Leon Bailey na de transferdeadline actief is. De Jamaicaanse aanvaller leek naar Bayer Leverkusen te vertrekken, maar het Engelse Hull City geeft zich niet gewonnen.

Hull, de nummer negentien van de Premier League, bevestigt woensdag bij monde van trainer Marco Silva dat er pogingen worden ondernomen om Bailey naar Engeland te halen. Hull zou eerder deze week een bod van twaalf miljoen euro afgewezen hebben zien worden. De Engelsen kregen te horen dat Bailey louter voor twintig miljoen op te halen is.

"We proberen het. Het is geen makkelijke speler om te halen. Het is zeker geen eenvoudige deal. Tot nu toe hebben we geen nieuws, maar we blijven het proberen", aldus Silva woensdag. Bayer Leverkusen zou eveneens twintig miljoen op tafel moeten leggen. Volgens Het Laatste Nieuws is Bailey zelf al wel persoonlijk rond met de Duitse club.

Ajax werd afgelopen zomer ook nadrukkelijk genoemd rond Bailey, maar de club kon het niet eens worden met Genk.

Update 27/1, 12.42 uur: Leon Bailey ondergaat een medische keuring bij Bayer Leverkusen. Trainer Roger Schmidt bevestigt dat op een persconferentie. "De kans dat hij bij ons gaat spelen is groot", aldus de oefenmeester.