Update: 'Chinees bod op Leicester-ster afgewezen: aankoop mag niet weg'

Update: 'Chinees bod op Leicester-ster afgewezen: aankoop mag niet weg'

Gepubliceerd: vrijdag 27 januari 2017 om 16:37vr 27-01-2017 om 16:37

Hakim Slimani kan Leicester City na een halfjaar alweer verlaten. Het grote geld uit China lonkt voor de 28-jarige Algerijn.

Leicester brak afgelopen zomer het transferrecord door Slimani voor 34 miljoen euro over te nemen van Sporting Portugal. Tianjin Quanjian wil echter na een half seizoen alweer een einde maken aan de samenwerking tussen de Engelse kampioen en de aanvaller. Er is een bod van 45 miljoen euro uitgebracht door de Chinese club, meldt Sky Sports.

Bij een transfer naar China kan Slimani een veelvoud van zijn salaris bij Leicester City verdienen. De aanvaller maakt een goede start in Engeland door met zes goals in 16 wedstrijden. Deze maand is hij actief met Algerije op de Afrika Cup, maar dat land is al uitgeschakeld en Slimani zal dus snel terugkeren naar Leicester. Het geïnteresseerde Tianjin Quanjian is ook de club waar Axel Witsel deze winter voor tekende.

Update 27-1 16.37: Leicester City is geenszins van plan om mee te werken aan het vertrek van Islam Slimani. De Engelse club heeft een bodd van Tianjin Quanjian afgewezen, zo wordt vrijdag in Engeland gemeld. Het bod zou ruim 35 miljoen euro zijn, net iets meer dan wat Leicester afgelopen zomer aan Sporting Portugal betaalde voor de Algerijn. De club wil Slimani behouden in de strijd om lijfsbehoud in de Premier League.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws