Update: Watford bevestigt komst van nieuwe ploeggenoot voor Janmaat

Update: Watford bevestigt komst van nieuwe ploeggenoot voor Janmaat

26-01-2017 18:46

Watford hoopt na Mauro Zarate opnieuw een aanvaller naar Londen te halen. Mbaye Niang, speler van AC Milan, is op weg naar de nummer veertien van de Premier League.

Watford kampt dit seizoen met een doelpuntenprobleem, maar pakt dat in de slotweek van de winterse transferperiode stevig aan. Niang is na Zarate de tweede aanvaller die in januari de overstap maakt naar The Hornets, die al de beschikking hebben over Troy Deeney en Odion Ighalo.

Sky Sport Italia meldt dat Niang in eerste instantie wordt gehuurd van Milan, voor een bedrag van één miljoen euro. Bevalt de Franse aanvaller (22), dan heeft Watford de optie om hem voor zestien miljoen euro definitief over te nemen.

Ook West Ham United, Crystal Palace, Genoa en het Everton van manager Ronald Koeman waren naar verluidt in de markt. Niang was dit seizoen goed voor drie doelpunten in achttien competitiewedstrijden voor Milan. Hij kwam in augustus 2012 over van SM Caen.

Update 26/1, 18.46 uur: M'Baye Niang maakt het seizoen af bij Watford, meldt de club via de officiële kanalen. De werkgever van Daryl Janmaat huurt de aanvaller van AC Milan. Wanneer de samenwerking bevalt, kunnen The Hornets na dit seizoen gebruikmaken van een optie tot koop.