Feyenoorder: Natuurlijk hoor je mensen zeggen: 'nu gaat het misschien weer fout'

Feyenoorder: "Natuurlijk hoor je mensen zeggen: 'nu gaat het misschien weer fout'"

28-01-2017 13:59
5

Bilal Basacikoglu is niet bevreesd voor een sportieve inzinking van Feyenoord. De Rotterdammers verloren donderdag met 2-0 van Vitesse in de kwartfinale van de KNVB Beker, maar volgens de buitenspeler is dat een incident.

"Natuurlijk hoor je mensen zeggen: 'nu gaat het misschien weer fout'. Maar het is aan ons om te laten zien dat we als team heel sterk zijn", zegt Basacikoglu in gesprek met Feyenoord TV. "Dat hebben we toen na Go Ahead Eagles (1-0 in november, red.) ook gedaan, dus waarom nu niet? Je moet er gewoon weer vol voor gaan."

De komende tegenstander is echter goed in vorm. NEC won zijn eerste twee competitiewedstrijden van 2017. "Volgens mij hebben wij ook nog niet verloren in 2017, dus voor de rest maakt dat niet zoveel uit. Je speelt hier in een mooie Kuip, dat is altijd lastig voor hen", reageert Basacikoglu. "We spelen in ons eigen stadion dan moet je uitgaan van eigen kracht."

Van paniek wil Basacikoglu in ieder geval niets weten na de bekernederlaag. "Zeker niet. Er waren een paar jongens geschorst, die zijn er weer bij. Zondag weer knallen."