Al zet je Louis van Gaal voor deze groep, dan haal je er niet meer uit

"Al zet je Louis van Gaal voor deze groep, dan haal je er niet meer uit"

29-01-2017 18:02
3

Het gaat slecht met ADO Den Haag, heel slecht. De formatie van trainer Zeljko Petrovic verloor zondag kansloos (3-0) van Ajax en staat inmiddels op de vijftiende plaats, vier punten boven hekkensluiter Go Ahead Eagles. Tom Beugelsdijk ziet het even niet meer zitten. 

"Ik heb me vandaag wel geërgerd. Vooral omdat je weet dat je niet beter kan", aldus de Haagse cultheld in gesprek met het Algemeen Dagblad. Er móeten versterkingen aangetrokken worden, zegt Beugelsdijk. "Ik hoop dat er snel wat bij komt. Op dit moment hebben we het heel moeilijk. Daar kun je de trainer ook niet de schuld van geven. Al zet je Louis van Gaal voor deze groep, dan haal je er niet meer uit. Het ligt nu gewoon aan de kwaliteit."

Ook gelegenheidsspits Ruben Schaken doet een beroep op de clubleiding. Er móet iets gebeuren. "Liever gisteren dan vandaag. We hebben nu vier jongens op proef. Dat zijn goede spelers. Hopelijk komt het snel rond", aldus de routinier. Waarschijnlijk krijgen Beugelsdijk en Schaken hun zin. ADO hoopt Guyon Fernandez, Jan Wuytens, Donny Gorter en Abel Tamata snel te kunnen presenteren.