Update: Willem II raakt Braziliaan kwijt: transfer naar buitenland bevestigd

Update: Willem II raakt Braziliaan kwijt: transfer naar buitenland bevestigd

31-01-2017 15:36
4

Bruno Andrade staat voor een vertrek bij Willem II. De Tilburgse club laat de Braziliaanse vleugelaanvaller vermoedelijk vertrekken naar Hapoel Kfar Saba.

Dat meldt het Brabants Dagblad maandag. Hapoel Kfar Saba is een Israëlische club, die Andrade al een tijdje op de radar heeft staan. De Braziliaan komt bij Willem II niet in aanmerking voor speelminuten. Trainer Erwin van de Looi nam hem afgelopen vrijdag niet op in de wedstrijdselectie voor het treffen met Sparta Rotterdam (3-2).

Maandagochtend ontbrak Andrade ook op de training. Hij komt in Israël bij de nummer twaalf van de competitie, die veertien clubs telt, terecht. Andrade staat sinds 2013 onder contract bij Willem II, dat hem overnam van het Braziliaanse Audax Rio. Hij voetbalde in Nederland eerder voor Helmond Sport. In drie seizoenen Eredivisie-voetbal met Willem II scoorde Andrade vijf keer. Zijn contract loopt na dit seizoen af.

Update 15.35: De transfer van Bruno Andrade naar Hapoel Kfar Saba is dinsdag op tijd definitief afgerond, zo blijkt uit onderstaande foto. De Brazilliaan verlaat Willem II dus voor zijn nieuwe avontuur in Israël. Andrade had een aflopend contract bij Willem II.