PSV ziet mogelijke opvolger van Willems kiezen voor Duitse zomertransfer

PSV ziet mogelijke opvolger van Willems kiezen voor Duitse zomertransfer

30-01-2017 14:24
3

PSV kan de komst van Ludwig Augustinsson definitief vergeten. De Zweedse linksback van FC Kopenhagen stond op het lijstje als mogelijke opvolger van Jetro Willems, maar Werder Bremen gaat met hem aan de haal.

De Duitse club bevestigt de komst van Augustinsson maandag via de officiële kanalen. Hij maakt het seizoen af in Denemarken en meldt zich in de zomer bij Werder Bremen, dat heeft voldaan aan de ontsnappingsclausule van drie miljoen euro in het Kopenhagen-contract van de linksback (22).

Wedden

Meer odds

Augustinsson is na Thomas Delaney de tweede speler die de overstap maakt van Kopenhagen naar Werder Bremen. "We zijn ontzettend blij dat Ludwig hierheen komt", reageert directeur Frank Baumann op de clubsite. "Hij stond al heel lang bij ons op het verlanglijstje en nu hebben we beet. Dat is goed nieuws."

Augustinsson maakte dit seizoen vooral indruk in de Champions League. In zes groepswedstrijden was hij goed voor drie assists. Bij PSV stond hij op de lijst als mogelijke vervanger van Willems. De linksback ondertekende onlangs een nieuw contract, waardoor de Eindhovense interesse bekoelde.