Van Aanholt: Toen dacht ik al dat het mogelijk was om deze transfer te maken

Van Aanholt: "Toen dacht ik al dat het mogelijk was om deze transfer te maken"

30-01-2017 14:41
6

Patrick van Aanholt is blij met zijn transfer van Sunderland naar Crystal Palace. De linksback komt bij zijn nieuwe ploeg manager Sam Allardyce tegen, waar hij bij Sunderland al mee samenwerkte.

"Ik denk dat ik verandering nodig had, ik speelde natuurlijk al twee jaar bij Sunderland", laat Van Aanholt weten op de website van Crystal Palace. "Toen Allardyce naar Crystal Palace kwam, dacht ik al dat het mogelijk zou zijn om deze transfer te maken. Vorig seizoen heeft hij het beste uit me gehaald."

Wedden

Meer odds

Van Aanholt is positief over de kansen van Crystal Palace om degradatie te voorkomen. De club staan nu achttiende, onder de degradatiestreep, maar de oud-Vitessenaar denkt dat Palace zich handhaaft. "Ik heb het eerder bij Sunderland meegemaakt, vorig seizoen en het seizoen ervoor. Allardyce is een goede trainer en we hebben een goed team, dus ik denk dat we het gaan redden."

Van Aanholt werd vanochtend officieel gepresenteerd bij Crystal Palace. Met een vermeende transfersom van 16,5 miljoen euro is hij de duurste Nederlandse linksback aller tijden. Dinsdagavond kan hij al in actie komen voor zijn nieuwe ploeg in de wedstrijd tegen Bournemouth.