'PSV en Cocu sluiten transfer op deadlineday nog niet helemaal uit'

'PSV en Cocu sluiten transfer op deadlineday nog niet helemaal uit'

30-01-2017 22:22
5

De kans dat PSV nog wat gaat doen op deadlineday is klein, maar nog niet verkeken. Dat meldt het Eindhovens Dagblad maandagavond.

De Eindhovenaren lieten deze transferperiode Florian Jozefzoon (Brentford), Luciano Narsingh (Swansea City) en Luiz Beto da Silva (Gremio) gaan, maar hebben daar vooralsnog niets voor teruggehaald. Alleen Marco van Ginkel kwam het al druk bezette middenveld versterken.

Wedden

Meer odds

Volgens het ED heeft trainer Phillip Cocu nog niet volledig uitgesloten dat PSV dinsdag nog wat gaat doen. Toch lijkt de kans klein dat de club nog een speler vastlegt, aldus de krant. Ook een vertrek van Davy Pröpper ligt niet meer voor de hand. Alleen bij 'gekkigheid' wil de clubleiding eventueel nog instemmen met een verkoop aan Zenit Sint-Petersburg. Het eerste bod van rond de 15 miljoen werd vorige week afgewezen.

Tot maandagavond hebben de Russen niet meer van zich laten horen. Omdat de Russische transfermarkt tot 24 februari open is, zou Zenit in theorie nog na het sluiten van de Nederlandse transfermarkt zaken kunnen doen. De kans dat PSV dáár mee instemt, is te verwaarlozen omdat de club dan zelf geen vervanger(s) meer kan aantrekken.