Update: Wegen Krul en Ajax lijken te gaan scheiden: gesprekken in Londen

Update: Wegen Krul en Ajax lijken te gaan scheiden: gesprekken in Londen

31-01-2017 09:33
20

Een oplossing lonkt voor Tim Krul. Watford bekijkt de mogelijkheid om de doelman over te nemen van Newcastle United. Bij Ajax komt hij niet aan spelen toe.

Watford wil Krul op huurbasis overnemen van Newcastle, meldt Sky Sports. Ook De Telegraaf maakt er inmiddels melding van. Newcastle werkt graag mee aan een transfer, want de huidige situatie van Krul is voor geen enkele partij wenselijk. De 28-jarige doelman wil keepen, Ajax heeft hem niet nodig door de stormachtige ontwikkeling van André Onana en Newcastle hoopt op een oplossing.

Wedden

Meer odds

Die oplossing lijkt zich nu aan te dienen met Watford. Krul moet bij de nummer veertien van de Premier League gaan concurreren met de niet helemaal fitte Heurelho Gomes en Costel Pantilimon. Hij kan na Daryl Janmaat de tweede Nederlander bij Watford worden.

Newcastle-manager Rafa Benitez liet afgelopen weekend al weten te hopen op een nieuwe uitdaging voor Krul, die minuten moet maken na de zware knieblessure die hem bijna een jaar aan de kant hield. "Tim is een topkeeper. Het is belangrijk dat hij blijft spelen, of in ieder geval een kans krijgt", aldus Benitez.

Update 31/01 9.33: Alles wijst er inmiddels op dat Krul inderdaad gaat vertrekken uit Amsterdam. In gesprek met het Algemeen Dagblad bevestigt de doelman dat hij in gesprek is met Watford. De Telegraaf meldde eerder op de ochtend dat er zelfs al een medische keuring is ingepland voor Krul bij The Hornets.