Update: PSV komt met duidelijke reactie: geen sprake van twee deals

Update: PSV komt met duidelijke reactie: geen sprake van twee deals

31-01-2017 09:52
35

PSV moet wellicht rekening houden met een last minute vertrek van Santiago Arias. De Colombiaanse rechtsback staat in de belangstelling van West Ham United. 

Dat melden Britse media dinsdag. West Ham wil zich op deadlineday graag versterken met een extra rechtsback. Manager Slaven Bilic heeft met Sam Byram momenteel slechts één serieuze optie voor die positie in zijn team. Veel Engelse clubs maken er een traditie van om op de laatste dag van de winterse transfermarkt flink met geld te smijten. The Hammers hebben hun vizier nu dus gericht op Eindhoven. 

Arias (25) speelt sinds 2013 voor regerend landskampioen PSV. Afgelopen jaar verlengde de international zijn contract tot medio 2019. Arias zou een prijskaartje hebben van zo'n negen miljoen euro. Of PSV op de laatste dag van de transfermarkt nog wil meewerken aan een vertrek van de basisspeler, is natuurlijk de vraag. In Joshua Brenet heeft trainer Phillip Cocu wel een international als vervanger achter de hand. 

Update 09.52: PSV heeft aan het Algemeen Dagblad laten weten dat Santiago Arias en Davy Pröpper op de slotdag van de transfermarkt niet gaan verkassen. Arias werd dinsdag in verband gebracht met een late transfer naar West Ham United, terwijl Pröpper al dagen genoemd wordt bij Zenit Sint-Petersburg. PSV laat nu duidelijk weten dat Arias niet vertrekt en de club niet meer in gesprek is met Zenit. Er komt geen deal, klinkt het uit Eindhoven.