Willem II hengelt Juventus-talent binnen; geruchten rond Özbiliz

Willem II hengelt Juventus-talent binnen; geruchten rond Özbiliz

31-01-2017 13:40
6

De officiële mededeling moet nog volgen, maar Willem II heeft zich verzekerd van de diensten van Vajebah Sakor. Op foto's op de website van het Brabants Dagblad is te zien dat de twintigjarige middenvelder reeds meetraint in Tilburg. Willem II lijkt nog niet klaar te zijn op de transfermarkt. Een extra vleugelaanvaller staat op het verlanglijstje. 

Sakor, een Noor met Liberiaanse roots, komt over van Juventus. In 2013 nam De Oude Dame hem over van het bescheiden Asker. In de afgelopen jaren werd Sakor uitgeleend aan Vålerenga en Westerlo. Nu mag hij het een paar maanden laten zien in Tilburg. 

Trainer Erwin van de Looi heeft volgens het Brabants Dagblad laten weten dat hij ook graag een extra vleugelaanvaller ziet komen. Bruno Andrade staat op het punt om te vertrekken bij de Tricolores. 

Een naam die rondzingt bij Willem II is die van Aras Özbiliz (26). De voormalig Ajax-aanvaller werd afgelopen zomer door zijn werkgever Besiktas uitgeleend aan Rayo Vallecano. Onlangs keerde Özbiliz terug naar Turkije, omdat hij in Spanje niet aan spelen toekwam. Fansite Tilbo heeft in de wandelgangen gehoord dat Willem II hem nu probeert binnen te hengelen.