Update: Kishna maakt officieel overstap: deal nummer zeven (!) voor Lille

Update: Kishna maakt officieel overstap: deal nummer zeven (!) voor Lille

31-01-2017 23:30
14

Ricardo Kishna maakt mogelijk de overstap van SS Lazio naar Chievo Verona. Voetbal International weet dat de twee Serie A-clubs met elkaar in gesprek zijn over een deal. Kishna (22) komt dit seizooen niet aan de bak in Rome. 

In de Italiaanse competitie stond de linksbuiten slechts 157 minuten op het veld, verdeeld over vijf duels. Onduidelijk is of Lazio Kishna definitief wil lozen óf hem in ieder geval voor een halfjaar wenst te verhuren. Het contract van de oud-Ajacied loopt door tot de zomer van 2019. In 2015 werd hij voor zo'n vier miljoen euro gekocht. 

Lazio staat op dit moment op de vijfde plek in de Serie A. Chievo bezet de elfde plek. Mocht het inderdaad komen tot een vertrek naar Verona, dan treft Kishna daar één landgenoot. Jonathan de Guzman speelt dit seizoen voor Chievo. De middenvelder wordt gehuurd van SSC Napoli. 

Update 16:48 uur: Volgens Sky Italia is niet Chievo Verona, maar OSC Lille de nieuwe club van Kishna. Maandag zijn er gesprekken met Chievo gevoerd, maar deze hebben geen akkoord opgeleverd. Op deadlineday is Lille, dat al vijf spelers vastlegde, in de picture gekomen. Volgens De Telegraaf gaat het om een huurperiode tot de zomer en heeft Lille daarna een optie tot koop voor tien miljoen euro. 

Update 23:30 uur: Lille heeft de transfer van Ricardo Kishna bevestigd. De oud-Ajacied komt in eerste instantie op huurbasis over, maar de Fransen hebben ook een optie tot koop bedongen. Ook Lazio maakt melding van de deal.