'Janssen weer genoemd in Turkije: Galatasaray doet ultieme poging bij Tottenham'

'Janssen weer genoemd in Turkije: Galatasaray doet ultieme poging bij Tottenham'

31-01-2017 17:51
4

Een opvallend gerucht in Turkije. Galatasaray gaat op de valreep nog een keer proberen om Vincent Janssen over te nemen van Tottenham Hotspur.

Galatasaray meldde zich vorige week bij Tottenham om Janssen tot het einde van het seizoen te huren, maar ving bot. De Oranje-spits zag een wintertransfer niet zitten. "Hij gaat daar niet heen en blijft knokken bij Spurs", aldus liet zaakwaarnemer Patrick van Diemen weten.

De Turkse grootmacht laat zich echter niet uit het veld slaan, melden Turkse media. Een ultieme poging moet Janssen naar Istanbul halen. Bij Galatasaray loopt al een flinke Nederlandse enclave rond. Naast trainers Jan Olde Riekerink en Frans Hoek zijn ook de spelers Wesley Sneijder, Nigel de Jong en Garry Rodrigues er actief.

Heel veel kans van slagen heeft de vermeende belangstelling van Galatasaray hoe dan ook niet. Tottenham heeft al laten weten geen enkele speler te laten gaan in de slotdagen van de transferperiode. Daar gaat ook de mogelijke komst van Jay Rodriguez (Southampton) niets aan veranderen.