Brands stemt in met PSV-transfer: 'Liep niet zoals wij het voor ogen hadden'

Brands stemt in met PSV-transfer: 'Liep niet zoals wij het voor ogen hadden'

31-01-2017 22:45
15

Marcel Brands rondde op deadlineday nog twee uitgaande transfers af: Simon Poulsen vertrok naar Sönderjyske, terwijl Gianluca Scamacca PSV verruilde voor Sassuolo. De technisch manager is daar tevreden mee.

PSV bevestigt het vertrek Scamacca dinsdagavond via de officiële kanalen, nadat de deal eerder al was bezegeld in Italië. Scamacca tekent een contract tot medio 2021 bij de nummer zestien van de Serie A. PSV ontvangt een onbekende transfersom en heeft een doorverkooppercentage bedongen.

"Bij ons verliep de ontwikkeling van Gianluca niet zoals wij dat voor ogen hadden", reageert Brands op de PSV-website. De Eindhovenaren pikten de 'nieuwe Zlatan' twee jaar geleden met grote verwachtingen op bij AS Roma.

Brands: "Voor een Italiaanse speler blijft de Serie A altijd iets magisch. Gianluca is bij Sassuolo een plek in de A-selectie in het vooruitzicht gesteld en die kans wilde hij graag grijpen. Daar hebben wij begrip voor getoond, zonder het zakelijke aspect uit het oog te verliezen. We wensen hem alle succes bij Sassuolo."