Ajax en Everton vissen achter het net bij Nederlands talent: 'Veel indruk gemaakt'

Ajax en Everton vissen achter het net bij Nederlands talent: 'Veel indruk gemaakt'

01-02-2017 11:16
1

Ajax en Everton vissen achter het net bij Anfernee Dijksteel. De twintigjarige middenvelder van Charlton Athletic, tevens jeugdinternational van Oranje onder 20, blijft namelijk bij zijn huidige werkgever actief. Hij tekende een nieuw contract tot medio 2020.

Dijksteel werd onlangs in verband gebracht met een overstap naar Everton of Ajax, aangezien hij een aflopend contract had. Hij verbond zijn toekomst echter aan Charlton. "Ik ben erg blij dat ik een nieuw contract heb getekend en ik geloof dat dit de juiste plek voor mij is richting de toekomst", aldus Dijksteel op de clubsite van Charlton.

"Ik heb gezien wat enkele ploeggenoten in het eerste elftal hebben bereikt en ik wil in hun voetsporen volgen, zodat ik samen met hen in het eerste kan spelen. Mijn volgende doel is om mijn debuut in de hoofdmacht te maken. Ik weet dat het gaat gebeuren als de tijd rijp is. Karl Robinson is een manager die vertrouwen heeft in jonge spelers en hen de kans geeft als zij er klaar voor zijn", aldus Dijksteel.

Robinson betitelt de voormalig jeugdspeler van AFC, die in de Nike Academy belandde voor zijn overstap naar Charlton, als fantastisch talent. "Hij heeft een mooie toekomst voor zich. Hij heeft veel indruk op me gemaakt sinds het moment dat ik hier binnen ben gekomen. Dijksteel is heel goed aan de bal, zoals veel spelers die uit Nederland komen."