ADO stelt tweede eSporter aan na vermeend ontslag van 'Ajax-supporter'

ADO stelt tweede eSporter aan na vermeend ontslag van 'Ajax-supporter'

01-02-2017 12:35
6

ADO Den Haag is binnen één week toe aan de tweede eSporter. Andries Smit bedankte na zijn aanstelling, vanwege privé-omstandigheden, voor de rol bij de Hagenaars. Mitchell Denkers is daarom gevraagd om de nieuwe eSporter te worden.

'Eerder deze week maakte ADO Den Haag bekend dat Andries Smit haar eerste eSporter zou worden. Helaas liet Andries deze week, vanwege privé-omstandigheden, afstand te nemen van deze functie. Gelukkig heeft ADO snel een nieuwe, goede eSporter aan zich weten te binden, die onze club gaat vertegenwoordigen in de E-Divisie', stelt ADO in een video op Twitter. Het gerucht ging dat Smit na vijf dagen werd ontslagen, omdat hij fan van rivaal Ajax is.

Wedden

Meer odds

Denkers is nu aan de beurt en is een 23-jarige FIFA-speler. "Ik speel al sinds mijn zesde en ik kom uit Den Haag. Ik ben zeker een supporter, een groot fan van ADO", aldus de nieuweling. "Het is mijn club, dus ik vind het supermooi dat ik hier voor deze club mag uitkomen. Helaas niet als voetballer, want voetballend ben ik iets minder goed dan op het spel zelf."