Breaking news

PSV loopt tegen onnodig puntenverlies aan bij angstgegner Heerenveen

Willem II hengelt 'mooie speler' binnen: 'Voegt iets toe dat bij ons nog ontbrak'

Willem II hengelt 'mooie speler' binnen: 'Voegt iets toe dat bij ons nog ontbrak'

Gepubliceerd: vrijdag 3 februari 2017 om 17:44vr 03-02-2017 om 17:44

Erwin van de Looi kijkt met een goed gevoel terug op een drukke laatste transferweek voor Willem II. De trainer nam afscheid van Bruno Andrade, maar kreeg daar twee huurlingen voor terug.

Het vertrek van Andrade was vooral een persoonlijke keuze. "Hij wilde graag nog een nieuwe uitdaging aangaan en had dat al langer geleden kenbaar gemaakt. Als club moet je daar dan ook aan mee willen werken", aldus Van de Looi op de clubsite. Willem II haalde zelf Obbi Oulare en Vajebah Sakor binnen. Ze worden gehuurd van respectievelijk Watford en Juventus.

"Het zijn twee prima jongens, die iets toevoegen aan de selectie dat bij ons nog ontbrak", aldus Van de Looi. "Obbi is fysiek sterk en beschikt over een goed, hard schot en scorend vermogen. Vajebah is een middenvelder met veel loopvermogen. Een mooie speler, die trouwens het liefst Saki genoemd wordt. Ik moet zeggen dat dat ook wel wat gemakkelijker coacht dan Vajebah."

De Tilburgers nemen het zaterdag op tegen Heracles Almelo. Van de Looi kan mogelijk niet beschikken over Fran Sol, die vrijdag niet mee trainde. Ook Funso Ojo en Freek Heerkens zitten nog in de lappenmand.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Slaagt Oulare bij Willem II?

Ja
82%
Nee
18%
(356 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws