Onzekerheid over Willem II-toekomst: Heb een goed gesprek gehad

Onzekerheid over Willem II-toekomst: "Heb een goed gesprek gehad"

04-02-2017 13:29
2

Erik Falkenburg vecht dit seizoen tegen degradatie met Willem II. Falkenburg zelf maakt ook niet zijn beste seizoen door: hij scoorde pas twee keer. 

"Ik ben wel iemand die daar over nadenkt, ik zie ook het verschil met vorig seizoen", zegt Falkenburg tegen de NOS. "Maar vergeet niet dat ik toen de helft van de wedstrijden in de spits speelde. Vorig jaar ging alles vanzelf en heb ik ook goals gemaakt waar een beetje geluk bij zat. Dit seizoen heb ik ook veel pech gehad."

Toch maakt hij zich niet druk om de doelpuntendroogte. "Het moet geen 'ding' gaan worden. Ik denk dat er echt nog wel een paar doelpunten gaan komen, dat kan niet uitblijven als ik zo door blijf gaan. En zo niet? Dan ben ik iemand die zegt: 'that's life', en ik ga weer verder."

Falkenburg heeft nog een contract tot komende zomer bij Willem II. "Ik kijk niet graag ver vooruit, leef van dag tot dag. Ik ben blij waar ik zit en geniet van de mensen hier. Ik heb al wel een goed gesprek met de trainer gehad, maar moet nog met technisch directeur Joris Mathijsen om de tafel. We zien het wel", aldus Falkeburg.