De Koning streng: 'Duidelijk gezegd dat het de eerste en de laatste keer is'

De Koning streng: 'Duidelijk gezegd dat het de eerste en de laatste keer is'

05-02-2017 07:15
5

Hans de Koning heeft zichzelf en Go Ahead Eagles een groot plezier gedaan door zaterdagavond te winnen op bezoek bij NEC. Ondanks een rode kaart van Elvis Manu werd het 1-2 in Stadion De Goffert.

"Na rust hadden we de 0-3 moeten maken. Die kansen zijn er, dan moet je ook prikken. Maar als je ziet hoe ze zich met tien man overeind hebben gehouden: groot compliment", begint De Koning tegen FOX Sports

Wedden

Meer odds

Al in de eerste helft liet Daniel Crowley Go Ahead-fans schrikken met een bizarre solo door zijn eigen zestienmetergebied. "Hij zei: 'Ik mag altijd één keer de keeper aanspelen.' Naja, het is onbezonnenheid. Ik heb in de rust duidelijk gezegd dat dit de eerste en de laatste keer is geweest. 'Ja, trainer', zei hij", aldus De Koning. 

Manu kon na een uur spelen gaan douchen. Hij kreeg zijn tweede gele kaart na een vermeende schwalbe. "Een zware straf. Volgende week ben ik hem ook kwijt. Ik heb naar VVV Venlo-De Graafschap (4-1, red.) gekeken, als ik zie wat voor tackles daar met geel bestraft worden... Kom op hé. Laat ik maar geen damesvoetbal zeggen", besluit de Go Ahead-trainer.