Torres krijgt mogelijk heel ander contract bij Atlético: 'Ligt eraan'

Torres krijgt mogelijk heel ander contract bij Atlético: 'Ligt eraan'

05-02-2017 11:30
5

Diego Simeone wil niets kwijt over een eventuele contractverlenging van Fernando Torres. De aanvaller was zaterdagavond zeer belangrijk voor Atlético Madrid, door de enige twee doelpunten te maken in het duel met CD Leganes (2-0 winst).

Er wordt in Spanje gespeculeerd over een vernieuwd contract, waarbij Torres bonussen kan binnenslepen na resultaten die hij behaalt. "Het ligt altijd aan de club, de coach en het hangt allemaal af van de resultaten", zegt Simeone na afloop van de wedstrijd tegenover Spaanse media. "Hij heeft fantastisch gespeeld en dat wordt gezien. Al helemaal omdat hij zoveel kracht in zijn spel heeft gelegd."

Dit seizoen kampte Torres veel met blessureleed, maar Simeone is van mening dat hij ondanks dat 'wel goed getraind' heeft. "Dat is altijd zijn kracht geweest. Hopelijk kan hij deze lijn doortrekken", besluit Simeone over Torres, een kind van de club. Tussen 1995 en 2007 speelde hij, als jeugd- en eerst elftal-speler bij de Madrileens club. Na uitstapjes bij Liverpool, Chelsea en AC Milan keerde hij in de zomer van 2016 terug bij zijn oude liefde.