'Zit hier voor Justin, maar zijn wel dingetjes die je als directeur meeneemt'

'Zit hier voor Justin, maar zijn wel dingetjes die je als directeur meeneemt'

06-02-2017 07:38
8

Patrick Kluivert was zondagmiddag in Kerkrade om zoon Justin aan het werk te zien tijdens Roda JC-Ajax. De spanning nam iedere minuut voor de aftrap flink toe voor de voetbalvader.

"Mooi te zien dat André Onana zich zo over hem ontfermt", zegt Kluivert sr. in De Telegraaf. "Natuurlijk is het prachtig om je zoon te kunnen bekijken. Tegen ADO Den Haag wilde ik al komen, maar toen werd dezelfde avond de topper PSG-Monaco gespeeld en dus kon ik niet weg." Kluivert is tevreden met hoe zijn zoon heeft gespeeld. "Natuurlijk lukte er een aantal acties niet, maar Just deed ook een aantal goede dingen. Hij is jong, moet wat stabieler worden en zit middenin dat leerproces. Ik ben er trots op wat hij al heeft bereikt en dat kan alleen nog maar beter worden."

Kluivert zat op de tribune als voetbalvader, maar hield stiekem ook de Ajacieden goed in de gaten. Hij zag dat Davy Klaassen scoorde na goed werk van Kasper Dolberg. "Dolberg legt die bal perfect neer voor Klaassen, die knap afrondt. Ik zit hier voor mijn zoon, maar het zijn wel dingetjes die je als directeur meeneemt", zegt Kluivert. De voormalig voetballer is sinds afgelopen zomer technisch directeur bij Paris-Saint Germain.