Lamprou pissig op Willem ll: Terwijl ik om zeven uur in de bioscoop moest zijn

Lamprou pissig op Willem ll: "Terwijl ik om zeven uur in de bioscoop moest zijn"

06-02-2017 08:20
13

Kostas Lamprou is behoorlijk pissig op Willem ll. De Griekse doelman wist geen akkoord met de club te bereiken over een nieuw contract. De manier waarop dat gecommuniceerd is door de Tilburgers valt bij Lamprou niet helemaal lekker.

"Door de wijze waarop door de club heeft gecommuniceerd dat ik mijn aflopende contract niet verleng, is bij veel mensen het idee ontstaan dat ik een geldwolf ben. Dat is echt niet zo", zegt de sluitpost in het Brabants Dagblad. Lamprou voelde te weinig waardering uit de aanbieding die de club hem deed. "Terwijl ik alles heb gespeeld de afgelopen drie jaar."

Wedden

Meer odds

Ook de onderhandelingen verliepen niet helemaal soepel. "Op maandagmiddag kreeg ik de aanbieding binnen en ik moest voor acht uur 's avonds reageren. Terwijl ik om zeven uur in de bioscoop moest zijn vanwege de premiere van de documentaire die over mij gemaakt was. Nadat ik had gezegd niet te willen verlengen op de voorwaarden van Willem II, kreeg mijn zaakwaarnemer donderdag de vraag of ik toch nog open stond voor een nieuw gesprek op maandag. Ik liet weten dat ik dat wel wilde, maar vrijdag liet de club ineens weten dat dit gesprek er toch niet ging komen."