Matchwinner van Manchester City: 'Ik had verwacht dat het moeilijker zou zijn'

Matchwinner van Manchester City: 'Ik had verwacht dat het moeilijker zou zijn'

06-02-2017 18:10
6

Gabriel Jesus lijkt zich uitstekend aan te passen aan het voetbal in de Premier League. De negentienjarige Braziliaan had zelf niet verwacht dat zijn eerste weken bij Manchester City zo vlekkeloos zouden verlopen.

Jesus scoorde in zijn eerste twee competitieduels al drie keer. Vooral tegen Swansea City (2-1) maakte de aanvaller afgelopen weekend een sterke indruk. "Ik had verwacht dat het moeilijker zou vanwege het weer. Ik ben blij", laat hij weten aan ESPN Brasil. "Ik ben blij dat ik hierheen ben gekomen."

Wedden

Meer odds

"Het is het werk van iedereen die deel uitmaakt van mijn leven", vervolgt Jesus, die deze winter voor een slordige dertig miljoen euro overkwam van Palmeiras en voorlopig Sergio Aguero op de bank houdt bij Manchester City. "Mijn familie, mijn vrienden, mijn zaakwaarnemer. Ik ben tevreden dat ik goede mensen aan mijn zijde heb die mij bijstaan."

Jesus heeft ook meegekregen dat de equipe van coach Pep Guardiola de nodige kritiek te verduren kreeg. "We zullen nooit perfect zijn. Niet alleen ik, maar alle spelers. We zoeken naar perfectie, maar weten dat dat nooit zal komen."