Kwakman maakt 'Champions League-goal': 'Ik dacht: bij Jan Smit in het zwembad'

Kwakman maakt 'Champions League-goal': 'Ik dacht: bij Jan Smit in het zwembad'

Gepubliceerd: maandag 6 februari 2017 om 23:42ma 06-02-2017 om 23:42

Kees Kwakman was maandagavond de gevierde man bij FC Volendam. Met een prachtige volley had hij een groot aandeel in de 2-1 zege op FC Den Bosch.

Na afloop sprak Kwakman met NH Nieuws over zijn fantastische doelpunt. "Die bal was best wel in de lucht. Ik dacht: hij gaat of bij Jan Smit in het zwembad of het kan wat worden", glundert Kwakman. "Het was een bal met een moeilijkheidsgraad van de Champions League en hij ging er ook in zoals in de Champions League. Het is moeilijk om zo'n bal met de juiste snelheid te raken. Zeker met rechts, mijn verkeerde been. Het was een wereldgoal. Deze maak ik nooit meer", aldus Kwakman. 

"Bij zoiets zijn de sociale media natuurlijk heel leuk, deze ga ik bewaren. Dat ik aan het einde van mijn carrière nog zo'n goal maak, ik kan er echt niet over uit", vervolgt Kwakman. Zijn zoontje is geen echte voetbalfan, maar hij gaat het doelpunt wel laten zien. "Nou, hij draait een beetje bij. Ik maak hem ook gek met Messi. Ik denk dat hij heel trots is als hij dit ziet. Morgenochtend kiest-ie voor papa, maar van het weekend zal het wel weer anders zijn, haha."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws