'PSV pakt door en hoopt Belgische aanvaller zo spoedig mogelijk te contracteren'

'PSV pakt door en hoopt Belgische aanvaller zo spoedig mogelijk te contracteren'

08-02-2017 07:20
16

PSV wil naast Mauro Junior spoedig nóg een speler onder contract zetten. Het gaat om de vijftienjarige Sekou Sidibe. Het Belgische talent is al actief in de jeugdopleiding van de Eindhovenaren en daar zijn ze erg tevreden over hem.

Sidibe krijgt een contract voor drie jaar aangeboden, meldt het Eindhovens Dagblad. Die verbintenis mag officieel pas ingaan op 5 mei, als de aanvaller zestien jaar wordt. Het voorstel moet nog worden geaccepteerd door Sidibe, maar binnen PSV leeft de overtuiging dat het Vlaamse talent al voor zichzelf besloten om langer in Eindhoven te blijven. PSV was al langer in onderhandeling met Sidibe.

Wedden

Meer odds

Als de Eindhovenaren het voor elkaar krijgen om Sidibe onder contract te zetten, slaat de club een grote slag. Afgelopen jaar wist PSVPrimeur.nl te melden dat drie Premier League-clubs op de handtekening van het Belgische talent jaagden. Die interesse doet Sedibe misschien wel iets, maar toch verkiest hij een langer verblijf in Eindhoven boven een avontuur in het buitenland.