'Janssen in de gaten gehouden voor vroege zomerse exit bij Tottenham'

'Janssen in de gaten gehouden voor vroege zomerse exit bij Tottenham'

09-02-2017 10:57
29

Vincent Janssen is vooralsnog geen goaltjesdief gebleken bij Tottenham Hotspur, dat circa 20 miljoen voor hem betaalde aan AZ. The Guardian weet dat een zomerse transfer tot de mogelijkheden behoort en analyseert de eerste maanden van de spits.

Diverse clubs buiten de Premier League houden de situatie van Janssen nauwlettend in de gaten, stelt de kwaliteitskrant. The Guardian gaat ervan uit dat de clubs wellicht een zomerse aanbieding bij Tottenham willen neerleggen om Janssen over te nemen. Jay Rodriguez van Southampton blijft gelinkt worden aan de Londenaren en zijn voormalig manager Mauricio Pochettino, nu de manager van Spurs.

Pochettino heeft volgens de krant Janssen wellicht te snel in het diepe gegooid. De Oranje-spits moest in september al vol aan de bak vanwege een blessure bij Harry Kane. 'Het kan heel zwaar zijn om de overstap van Nederland naar de Premier League te maken. Misschien was het beter geweest voor Janssen om eerst naar Ajax over te stappen, maar AZ vroeg een te hoge transfersom.'