'Dronken? Nou, ik moet wel heel veel drinken. Kan ze wel redelijk hebben'

'Dronken? Nou, ik moet wel heel veel drinken. Kan ze wel redelijk hebben'

12-02-2017 13:04
3

Sander Duits heeft na de wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en ADO Den Haag ongetwijfeld het licht uitgedaan in Deventer. De aanvoerder van Go Ahead, dat met 3-1 won van de concurrent, vertelde na afloop met een knipoog dat hij wel wat biertjes ging opentrekken.

"Ik ga in ieder geval een aantal biertjes drinken, die hebben we wel verdiend", zei hij na de wedstrijd tegenover Voetbal Inside. "Of ik dan dronken word? Nou, dan moet ik wel heel veel drinken. Ik kan ze wel redelijk hebben. Ik ga er wel een aantal drinken, maar niet te veel."

"Het is heel lekker, het was een heel lekkere overwinning. Als voetballer laat je een hoop dingen staan, maar we trekken gewoon een paar biertjes open", vervolgt Duits. Hij werd ook geconfronteerd met de vraag of Go Ahead nu voor Europees voetbal gaat. "Haha, denk het niet. Ik ben al heel blij met de vijftiende plek."

"Maar goed, dat is ook wel weer de voetballerij. De ene week gaat het goed en volgende week als we weer verliezen, dan kunnen we doodvallen", zegt de controleur. Beseft hij al dat de laatste plaats niet meer voor Go Ahead is? "Ik ga op Livescore wel even de stand checken, of het echt zo is. Het is een tijd geleden dat we níet onderaan stonden."