'Slapeloze nacht' na optreden in De Kuip: Ik kan alleen maar sorry zeggen

'Slapeloze nacht' na optreden in De Kuip: "Ik kan alleen maar sorry zeggen"

13-02-2017 08:13
6

Ruben Yttergaard Jensen beseft dat hij bij had kunnen dragen aan een eventuele stunt van FC Groningen in De Kuip tegen Feyenoord. De spits van de bezoekers kreeg in de eerste helft een uitgelezen mogelijkheid op de 0-1, maar hij faalde. 

"Dan hadden we absoluut voor een verrassing kunnen zorgen met een overwinning", legt Jenssen uit in Dagblad van het Noorden. "Het was een prima uitgespeelde aanval. Ik was de laatste schakel, hoefde hem alleen nog maar in het doel te schieten. Eigenlijk het gemakkelijkste van alles. Ik raakte de bal niet goed. Geen excuses, het was gewoon slecht van mij. Ik ga (Groningen speelde zaterdag, red.) een slapeloze nacht tegemoet."

"Als we op 1-0 waren gekomen, waren we net zo compact blijven staan en was het alleen maar makkelijker geworden. Ik kan er niet over uit. Het zou mijn eerste goal voor FC Groningen zijn geweest. En dan ook nog de 1-0 in De Kuip. Hoe mooi wil je het hebben? Ik neem het mezelf erg kwalijk. Ik kan alleen maar sorry zeggen en keihard aan de slag gaan richting Sparta."