Westerveld speelt het hard en sleept ex-manager voor het gerecht: 'Veel geld'

Westerveld speelt het hard en sleept ex-manager voor het gerecht: 'Veel geld'

16-02-2017 11:45
7

Sander Westerveld heeft een rechtszaak aangespannen tegen zijn voormalige zaakwaarnemer Luis Jaime Puebla, meldt de oud-keeper in het Algemeen Dagblad. De Spaanse agent moet zich op 20 maart verantwoorden voor 'mismanagement'.

De rechtszaak dient in Toledo en gaat om het feit dat Westerveld de nodige financiële schade heeft geleden door Puebla. De oud-keeper van Oranje, Liverpool en Vitesse doet zijn verhaal: "Om het simpel te houden: ik ben na mijn periode bij Real Sociedad eigenlijk alleen maar financieel genaaid door mijn Spaanse zaakwaarnemer."

"Daar ben ik helaas pas later achtergekomen toen bleek dat hij mijn achterstallige salaris van mijn werkgever Almeria op zijn eigen rekening liet storten", aldus Westerveld. "Toen de club Felipe Melo verkocht aan Fiorentina voor 14 miljoen belde ik Almeria op, want er was geld binnen. Toen hoorde ik het echte verhaal."

Westerveld wil geld zien. "Ik krijg nog steeds heel veel geld van Puebla. Daarom heb ik een rechtszaak aangespannen tegen die man." Hij wil met zijn huidige werk voor World Soccer Consult spelers waarschuwen. "Er zitten heel veel verkeerde mensen in dit wereldje. Die mensen durf ik gerust criminelen te noemen. Een speler moet zijn manager kunnen vertrouwen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie