Gio over Kramer: Dat wilde hij niet. Of iedereen, of niemand, vond hij

Gio over Kramer: "Dat wilde hij niet. Of iedereen, of niemand, vond hij"

17-02-2017 13:43
7

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst heeft met Dirk Kuyt gesproken over zijn reserverol. De coach zegt zijn captain niet een basisplaats te kunnen garanderen.

"Als aanvoerder is hij altijd belangrijk, in het veld en daarbuiten. Maar dat betekent niet dat hij een streepje voor. Zeker niet in deze selectie", citeert RTV Rijnmond Van Bronckhorst hem op de persconferentie. "Iedereen die niet speelt mag teleurgesteld zijn, maar het gaat om Feyenoord. Dat beseft Dirk zich ook. We hebben erover gesproken."

Kramer
Ondertussen is Michiel Kramer bij Feyenoord uit de selectie gezet omdat hij zaterdag een training miste. "Kramer is nog steeds belangrijk en zeer welkom", zegt Van Bronckhorst, die zaterdag na het duel met FC Groningen nog met zijn wisselspelers wilde trainen. Dirk Kuyt hoefde niet te trainen. "Simpel. De keuze was om spelers zondag vrij te geven, als ze zaterdag een extra training zouden afwerken. We hebben gecommuniceerd dat de training zou zijn na de wedstrijd, dat was helder. Dat wilde Kramer niet. Of iedereen, of niemand, vond hij."

Van Bronckhorst wil dat de spelers zich nu volledig focussen op de titelstrijd. "Ik heb de spelersgroep gevraagd geen aanleiding meer te geven om over randzaken te schrijven. Het moet over ons spel gaan."