'City en Spurs informeren naar 38-jarig transferbrein van VfL Wolfsburg'

'City en Spurs informeren naar 38-jarig transferbrein van VfL Wolfsburg'

vrijdag 17 februari 2017 om 14:54

Olaf Rebbe is nog geen twee maanden werkzaam als sportief directeur bij VfL Wolfsburg, maar wordt nu al begeerd door Tottenham Hotspur en Manchester City. De pas 38-jarige directeur heeft de verhalen ook meegekregen.

Rebbe (op de foto in het witte shirt, red.) werd in december naar voren geschoven als opvolger van Klaus Allofs na als assistent van Allofs gewerkt te hebben en heeft sindsdien uitstekend werk verricht bij Wolfsburg in zijn eerste transferperiode. Julian Draxler (Paris Saint-Germain), Daniel Caligiuri (Schalke 04) en Bruno Henrique (Santos) werden voor in totaal 46,5 miljoen euro verkocht en Riechedly Bazoer, Yunus Malli, Paul-Georges Ntep, Victor Osimhen en Ashkan Dejagah werden voor in totaal 33 miljoen euro gehaald.

De bijzonder actieve en efficiënte transferperiode van Rebbe heeft de serieuze interesse van Manchester City en Tottenham Hotspur gewekt, meldden diverse Duitse media. "Ik heb de verhalen gehoord, maar dit is geen issue voor mij. Ik ben pas twee maanden geleden aan deze uitdaging begonnen. Ik verwacht van iedereen bij Wolfsburg dat ze zich 100 procent inzetten voor de club en dat geldt ook voor mij."

Plaats een reactie

United +38667
vrijdag 17 februari 2017 om 15:22
Allemaal leuk en aardig maar Wolfsburg staat gewoon 14e in de Bundesliga.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

'City en Spurs informeren naar 38-jarig transferbrein van VfL Wolfsburg'