'Hoe ik geslapen heb? Slecht. Dus dan word je moe wakker. We moeten verder'

'Hoe ik geslapen heb? Slecht. Dus dan word je moe wakker. We moeten verder'

vrijdag 17 februari 2017 om 15:52

John van den Brom ontwaakte vrijdagochtend na de harde Europa League-nederlaag tegen Olympique Lyon (1-4) met een kater. Veel tijd om te treuren heeft de AZ-trainer echter niet, want zondag staat het uitduel met Willem II op de rol.

"Hoe ik geslapen heb? Slecht. Dus dan word je moe wakker", aldus Van den Brom daags na de Europese zeperd op de clubsite van AZ. "Dat is eigenlijk altijd zo na een nederlaag. Maar ja, we moeten verder. Ik vind het belangrijk om hiervan te leren en nu weer vooruit te kijken."

Positief voor AZ is het feit dat er geen blessures zijn bijgekomen donderdag. "Mattias Johansson heb ik tijdens de training eerder naar de kant gehaald. Hij is het enige twijfelgeval. Ron Vlaar? Die moet eerst een week volledig met de groep meetrainen voordat hij weer in de wedstrijdselectie zit. Hij kan als ervaren speler zelf het beste aangeven wanneer hij er klaar voor is."

Zondag is Willem II de tegenstander. Van den Brom verwacht de Tilburgers in een 4-4-2-formatie. "Dat is sinds ze er in de winterstop een nieuwe spits bij hebben. Dat is denk ik, gezien de resultaten, een goede keuze van Erwin van de Looi. Ik verwacht dat ze tegen ons weer in dit systeem spelen. En ja, wij zullen waarschijnlijk het spel moeten maken."

Lees meer over:EredivisieAZ Alkmaar

Poll

Wat wordt Willem II - AZ?

(55 stemmen)

Plaats een reactie

United +38667
vrijdag 17 februari 2017 om 16:18
Ik weet zeker dat iedereen van AZ een goede borrel heeft gehad. Jammer jongens volgend jaar beter!!
Vind ik leuk
stratumseind +127793
vrijdag 17 februari 2017 om 17:40
Ik werd vanmorgen ook vroeg en moe wakker... snel pissen en weer terug is de beste remedie
Vind ik leuk
Broes +938
vrijdag 17 februari 2017 om 17:41
Eerlijk, wat had je anders verwacht? Dat AZ een kans zou hebben tegen Lyon? De Franse competitie is zoveel sterker als de Eredivisie, no change!
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

'Hoe ik geslapen heb? Slecht. Dus dan word je moe wakker. We moeten verder'