Brama lacht: 'Als het nou de Champions League-finale was geweest..'

Brama lacht: 'Als het nou de Champions League-finale was geweest..'

vrijdag 17 februari 2017 om 17:48

Sebastien Haller staat al een tijdje droog en hoopt eindelijk weer eens het net te vinden. De Franse spits van FC Utrecht treft komende zaterdag PEC Zwolle, de ploeg waar hij al drie keer op rij trefzeker tegen was.

"Ik moet gewoon scoren zaterdag", zegt Haller tegen RTV Utrecht. Haller wordt geconfronteerd met zijn statistiek: drie keer op rij scoren tegen PEC. "Laten we hopen dat dat ook nu weer is. Natuurlijk het liefst met een mooie omhaal, maar het belangrijkste is dat ik vertrouwen in mezelf houd."

Utrecht kan tegen de ploeg van Ron Jans niet beschikken over Soufyan Amrabat en Wout Brama. Laatstgenoemde baalt dat hij nu niet uit kan komen tegen zijn oude club. Hij is geblesseerd en is enkele maanden uit de roulatie. "Als het de Champions League finale was geweest had ik mijn enkel wel laten intapen", lacht de middenvelder. 

Plaats een reactie

vrijdag 17 februari 2017 om 18:38
Ik denk dat Haller teveel en te mooi wil, gewoon die ene afmaker zijn.
Vind ik leuk
vrijdag 17 februari 2017 om 19:40
heb ik onder een steen gelegen..Wout Brama enkele maanden geblesseerd?
Vind ik leuk
HanV +3200
vrijdag 17 februari 2017 om 19:43
Ik hoop het niet, drie treffers van hem, alle uit strafschoppen in de blessuretijd tegen. Je verzint het niet. Utrecht traint op vallen, zal wel handig zijn. PEC moet daarvoor nog flink oefenen, die proberen te blijven staan.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Brama lacht: 'Als het nou de Champions League-finale was geweest..'