Eagles met lege handen: Als je zo onterecht verliest, doet het ontiegelijk pijn

Eagles met lege handen: "Als je zo onterecht verliest, doet het ontiegelijk pijn"

17-02-2017 22:50
1

Hans de Koning kon na afloop niet geloven dat Go Ahead Eagles de degradatieclash tegen Roda JC had verloren. De Deventenaren gingen in Kerkrade met 1-0 onderuit en zakten daardoor naar plek zeventien in de Eredivisie.

"Als je zo onterecht verliest, doet het ontiegelijk pijn", zegt de trainer tegen FOX Sports. "Het is moeilijk in te denken dat we dan zo'n goal tegen krijgen, waarbij we niet staan te dekken. Je was zo dominant aan de bal. We hebben de momenten gezien dat je had kunnen scoren, volgens mij hebben we er twaalf geturfd. Als je dat niet doet krijg je het deksel op de neus."

Wedden

Meer odds

Vooral Sam Hendriks was dicht bij een goal, maar de spits kreeg de bal voor open doel niet onder controle. De Koning vindt dat het een treffer had moeten zijn. " Dan is het 0-1 en is die wedstrijd gespeeld. Dan ga je hier met een heel ander gevoel weg. Het overheerst nu dat we verloren hebben, dat doet heel veel pijn."

Al te veel verwijten kan De Koning zijn ploeg echter niet. "We hebben zo lekker gespeeld. Dan ben je trots op het voetbal, maar het gaat om de knikkers. Die drie punten waren echt zó top geweest. Dan loop je weg van ze en loop je weg van dat onderste gedeelte. Nu moet je weer bikkelen met z'n allen."