Hendriks vol ongeloof na dure misser: Het is ongelooflijk, ik schaam me kapot

Hendriks vol ongeloof na dure misser: "Het is ongelooflijk, ik schaam me kapot"

17-02-2017 23:07
5

Sam Hendriks was vrijdagavond de grote schlemiel aan de zijde van Go Ahead Eagles. De spits miste vanaf twee meter voor open doel, waarna Roda JC niet veel later wel toesloeg: 1-0.

"Die kans hoef ik echt niet terug te zien", zei Hendriks na afloop met een wrange glimlach. FOX Sports besloot hem de beelden desondanks voor te schotelen. "Verschrikkelijk om te zien. Ik zag de bal iets later door een beweging van de keeper, maar het is ongelofelijk. Ik schaam me kapot."

Na de nederlaag heerst bij Hendriks vooral ongeloof. "We hadden de controle en hebben genoeg kansen gecreëerd. Alleen die benutten we niet, die benut ik zelf niet. En dan krijg je hem nog tegen. Ongelooflijk zuur. We hadden hier gewoon met drie punten weg moeten gaan." Go Ahead ziet Roda passeren op de ranglijst en staat nu zeventiende.

"Je weet dat elke week alles weer kan veranderen", stelt Hendriks. "Ik denk dat wij goed spelen, alleen vandaag benutten we de kansen niet. We hebben wel genoeg houvast om de volgende wedstrijden weer met vol vertrouwen in te gaan. Als we de kansen benutten, moeten we gewoon boven de streep eindigen."