'Roda JC in gesprek met voormalig aanvaller van Manchester City en Lazio'

'Roda JC in gesprek met voormalig aanvaller van Manchester City en Lazio'

17-02-2017 23:55
14

Roda JC gaat mogelijk ook na de transferdeadline nog een nieuwe speler presenteren. De Limburgers zijn in gesprek met Rolando Bianchi. Dat bevestigt de zaakwaarnemer van de 34-jarige Italiaan in gesprek met Triveneto Goal.

Bianchi is clubloos, nadat hij vorige maand vertrok bij Perugia. Voor de club uit de Serie B scoorde de spits één keer in veertien optredens, waarvan zes als basisspeler. Bianchi brak door bij Reggina, waarna hij een weinig succesvol seizoen beleefde bij Manchester City in 2007/'08. Hij kwam daarna uit voor SS Lazio, Torino, Bologna, Atalanta Bergamo en Real Mallorca.

Roda haalde afgelopen winter de ene na de andere nieuwe speler binnen. Scoren blijft echter het grote manco van de Limburgers, die dit seizoen pas vijftien keer scoorden. De ploeg van trainer Yannis Anastasiou boekte vrijdagavond wel een belangrijke zege in de strijd tegen degradatie. Go Ahead Eagles werd in Kerkrade met 1-0 verslagen.

In de strijd om de handtekening van Bianchi zou Roda concurrentie hebben van Vicenza, dat echter ook Marouane Chamakh op het oog heeft. "Op dit moment is er niets concreet met Vicenza. We zijn wel in gesprek met Roda", geeft de belangenbehartiger van Bianchi te kennen.