Ajax-huurling Traoré heeft toekomstplannen al gemaakt: 'Daar ben ik na de zomer'

Ajax-huurling Traoré heeft toekomstplannen al gemaakt: 'Daar ben ik na de zomer'

18-02-2017 08:56
8

Betrand Traoré heeft al plannen voor aankomend seizoen. Hij keert terug bij Chelsea, ook al heeft hij het bij Ajax prima naar zijn zin. De aanvaller uit Burkina Faso is en blijft wel kritisch over zijn eigen spel.

Traoré is redelijk tevreden. "Maar ik weet dat ik nog beter kan. Het moet ook altijd beter. Maar Bertrand Traoré is niet belangrijk. Het gaat echt om het team", begint hij in Het Parool. Hij moet concurreren met Justin Kluivert en nieuwkomer David Neres. "Justin heeft het tijdens mijn afwezigheid heel goed gedaan en hij kan belangrijk zijn voor het team."

"Het is leuk om met zo'n talentvolle speler op het veld te staan. Ik probeer hem te helpen, dat doe ik met iedereen", aldus de Burkinees, die Neres nog niet kent. Voor Traoré is het duidelijk waar zijn toekomst ligt: in Londen. "Daar is niks aan veranderd, maar ik wil nu eerst kampioen worden met Ajax voordat ik aan Chelsea denk. Maar ik sta daar onder contract en zal na de zomer weer bij Chelsea aansluiten."

Toch voelt Traoré zich prima in Nederland. "Ik voel me hier thuis, vind het een fijn land. Als ik niet voor een Nederlandse club zou spelen, zou ik hier ook komen. Ik woon in Zuid, maar ik kom niet veel buiten. Ik ben meestal alleen en kijk veel series."