Ancelotti steekt middelvinger op naar Hertha-fans: Ik heb dat gebaar gemaakt

Ancelotti steekt middelvinger op naar Hertha-fans: "Ik heb dat gebaar gemaakt"

18-02-2017 21:02
11

Bayern München-trainer Carlo Ancelotti heeft bevestigd zijn middelvinger opgestoken te hebben naar de fans van Hertha BSC na het 1-1 gelijkspel tegen Hertha BSC.

Direct na het laatste fluitsignaal richtte Ancelotti zich tot de Hertha-fans en stak hij zijn middelvinger op. "Ik heb dit gebaar gemaakt omdat ik daarvoor werd bespuugd", zei de Italiaanse oefenmeester na de hectische wedstrijd waarin Bayern München pas in de 96e minuut op gelijke hoogte kwam. Er zijn (nog) geen beelden van het incident.

Hertha BSC-coach Pal Dardai was verbijsterd over het grote aantal minuten blessuretijd dat erbij kwam en stelt dat dit punt voor Bayern München een cadeautje van de scheidsrechter was. "Ik ben een beetje boos ja, vanwege die zes minuten. Een dikke bonus voor de tegenstander", aldus Dardai. Ancelotti vindt dat zijn collega geen gelijk heeft. "De lengte van de blessuretijd was terecht", aldus de Italiaan.