PSV kijkt naar Feyenoord: 'Zij moeten de punten nog maar binnenhalen'

PSV kijkt naar Feyenoord: 'Zij moeten de punten nog maar binnenhalen'

18-02-2017 22:02
26

Het was niet best wat PSV liet zien tegen NEC. Dat durft Marco van Ginkel toe te geven. De Eindhovenaren wonnen echter wel met 3-1, tot opluchting van de middenvelder.

"We begonnen slecht. Veel balverlies. Ook na de 2-1 (van Ramselaar, red.) gingen we niet door. Dan wordt het nog gevaarlijk ook", aldus Van Ginkel tegen FOX Sports. "Het vervelende was dat ze met vijf man achterin speelden. Dan moet je van kant wisselen om die ruimte te creëren. We twijfelden of we door moesten gaan, omdat we er niet doorheen kwamen."

PSV kreeg in de eerste helft een strafschop en deze keer mocht Van Ginkel aanleggen. Hij schoot feilloos binnen. "Een hoop jongens is aan de beurt geweest en sommigen hebben gemist. Het is of was een probleem. Gastón (Pereiro, red.) nam hem vorige keer, die speelde nu niet. Ik dacht: dan neem ik hem nu. Spanning? Ik had er vertrouwen in dat ik scoorde. Als ik hem zou missen, dan is het probleem er nog steeds."

Nu op naar koploper Feyenoord. Komend weekend moet PSV op bezoek in De Kuip. "We hebben nu zes wedstrijden achter elkaar gewonnen. Iedereen had het al langer over die wedstrijd. Nu gaan we daar heen met een lekker gevoel. Zij moeten morgen de punten nog maar binnenhalen. Ik ben benieuwd."