Groenendijk treurt om 'zeldzame' situatie ADO-aanvaller: Pakte zó slecht uit

Groenendijk treurt om 'zeldzame' situatie ADO-aanvaller: "Pakte zó slecht uit"

26-02-2017 12:35
2

Het zijn zware tijden voor Gervane Kastaneer. De aanvaller van ADO Den Haag maakte bijna een droomtransfer naar Bundesliga-club Mainz, maar een oogblessure gooide roet in het eten. De kwetsuur blijkt erger dan aanvankelijk gedacht, laat trainer Alfons Groenendijk weten.

Kastaneer kreeg in het duel met PEC Zwolle, vlak voor het einde van de transferperiode, een bal in zijn gezicht. Het leverde een kneuzing aan zijn oogbol op. "Hij is voor de tweede keer geopereerd inmiddels, dat was toch nog nodig. Hij heeft die bal natuurlijk op zijn hoofd gekregen, dat hebben we allemaal een keer meegemaakt, maar dit pakte zó slecht uit", zegt Groenendijk bij De Tafel van Kees.

"Het is natuurlijk jammer wat die jongen heeft meegemaakt. Dat is zeldzaam", vervolgt Groenendijk, die de ontslagen Zeljko Petrovic deze winter opvolgde. "We hopen dat deze operatie ervoor zorgt dat hij gewoon door kan. Dat is waar het nu om gaat. Maar voorlopig is hij nog niet terug." Zonder Kastaneer pakte ADO dit weekeinde het eerste punt in 2017: thuis tegen FC Twente werd het vrijdag 1-1.