Neres in de wolken na debuut: Iedereen droomt daarvan, dus ik ook

Neres in de wolken na debuut: "Iedereen droomt daarvan, dus ik ook"

26-02-2017 21:56
9

David Neres maakte zondagavond zijn debuut in het Ajax-shirt. De Braziliaan wil zo snel mogelijk basisspeler worden en natuurlijk het kampioenschap binnenahalen, zo zegt hij in een interview met de NOS

"Goedemiddag", begint Neres zeer beleefd. De aanvaller mocht twintig minuten meedoen tegen Heracles Almelo (4-1 winst). "Het was een goede wedstrijd. We hebben gewonnen, maar dit was nog maar het begin voor mij. Het spel gaat hier een stuk sneller. Ik wil me snel aanpassen, zodat ik kan meekomen met de rest van de ploeg." Hoe snel hij dat wil doen? "Dat kan ik niet zeggen. Ik wil het snel doen, zodat ik kan spelen en mijn ploeg kan helpen."

Neres heeft het naar zijn zin in Nederland. "Ja, maar de kou helpt niet. Het is heel koud hier. Brazilië is warm. Niet te vergelijken", zegt de ambitieuze Ajacied. "Ik wil hier gelukkig worden en titels winnen. En natuurlijk Champions League spelen. Daar heb ik altijd van gedroomd. Iedereen droomt daarvan, dus ik ook. Het wordt moeilijk, maar we gaan ons best doen. Ze hebben nog een aantal punten meer dan wij, maar we gaan ervoor", aldus Neres.