Transferplannen en situatie Van Dijk snel aan bod: 'Ligt tot 2022 vast'

Transferplannen en situatie Van Dijk snel aan bod: 'Ligt tot 2022 vast'

27-02-2017 16:44
2

Southampton-voorzitter Ralph Krueger is ervan overtuigd dat zijn club langer van Virgil van Dijk kan genieten. De Nederlandse stopper is op dit moment geblesseerd, maar was in de voorgaande maanden één van de meeste indrukwekkende verdedigers in de Premier League.

Liverpool en Manchester City volgen de situatie van Van Dijk nauwgezet. In de winterse transferperiode kwam het echter niet tot een overstap. Liverpool wil ook komende zomer toeslaan. Krueger is niet bang dat hij Van Dijk, die tot medio 2022 vastligt, verliest. "Virgil ligt bij ons voor een lange tijd vast en we zien dan ook niet veel gebeuren in de toekomst", zegt hij in gesprek met talkSPORT.

"Over een paar weken gaan we weer m tafel om onze plannen voor de zomerse transferwindow te bespreken. Op dit moment voelt Virgil zich erg gecommitteerd aan Southampton. Hij is onze aanvoerder en we zien hem ook in de toekomst in ons gestreepte rood-witte shirt voetballen", aldus Krueger. Hij stelt tot slot dat hij alle belangrijke spelers bij Southampton wil houden in de zomer.