Carragher fileert 'shocking' Liverpool: 'Wat ze daar deden? Zichzelf bezatten?'

Carragher fileert 'shocking' Liverpool: 'Wat ze daar deden? Zichzelf bezatten?'

28-02-2017 08:16

Liverpool heeft maandag een modderfiguur geslagen op bezoek bij Leicester City. Wederom waren The Reds hét medicijn voor een club in nood en Liverpool-icoon Jamie Carragher en mede-analist Gary Neville vroegen zich na afloop af wat er gebeurde.

De manschappen van manager Jürgen Klopp genoten onlangs van een korte trip naar La Manga, als zijnde trainingskamp. "Ze hebben daar twee weken gezeten, maar wat hebben ze in vredesnaam in La Manga gedaan?", vroeg Neville zich af bij Sky Sports. "Zichzelf dronken gevoerd?", counterde Carragher.

"Liverpool was 'shocking' tegen Leicester. Ik was ook bij de duels met Hull City en Burnley en daar leek deze pot wel op", aldus Carragher. Hij kon het ook niet geloven dat Lucas Leiva als centrale verdediger op Jamie Vardy werd gezet. "Lucas krijgt ongetwijfeld veel kritiek, maar ik had het te doen met hem. Hij hoort daar niet te spelen."

"Het is alsof je mij als rechtermiddenvelder zou opstellen", vervolgt de voormalig centrale verdediger. "Met geen mogelijkheid kan hij Vardy bijhouden in een sprint, als het team op de middenlijn staat." Over Klopp: "Ik vind het een goede kerel, maar ik ben bezorgd over hem. Liverpool krijgt dit seizoen ongeveer 50 goals tegen. Hij kan dat niet verkopen."