Bondscoach Blind wordt getipt: 'Hij moet een kans krijgen, presteert heel goed'

Bondscoach Blind wordt getipt: 'Hij moet een kans krijgen, presteert heel goed'

01-03-2017 09:01
23

Rajiv van la Parra is met Huddersfield Town inmiddels te bewonderen in het Engelse Championship. De voormalig middenvelder van sc Heerenveen denkt niet dat er met grote belangstelling naar die competitie wordt gekeken, maar bondscoach Danny Blind zou eens een kijkje moeten nemen.

"Ze denken vast dat we in het Championship kick and rush spelen", vertelt Van la Parra in het Algemeen Dagblad. "Maar de bondscoach zou hier best eens kunnen gaan kijken. Spelers uit de Premier League moeten voorrang krijgen, maar zelfs die worden vaak over het hoofd gezien. Persoonlijk vind ik dat Patrick van Aanholt een kans moet krijgen. Die presteert heel goed, eerst bij Sunderland en nu bij Crystal Palace", aldus Van la Parre, die hoopt op een Oranje-debuut. "Als we in de Premier League komen, dan mag ik iets gaan verwachten."

De kans is goed aanwezig dat Huddersfield komend seizoen op het hoogste niveau te bewonderen is. De club staat derde in het Championship. "Dit seizoen verloopt als een sprookje", zegt de middenvelder. Ondertussen wacht ook een clash met Manchester City, in de vijfde ronde van de FA Cup. "Laat City maar komen. We zijn gelijkwaardig."