Zonder die blessure was ik nu een onbetwiste basisspeler bij Real Madrid geweest

"Zonder die blessure was ik nu een onbetwiste basisspeler bij Real Madrid geweest"

01-03-2017 15:58
9

Jesé Rodriguez was nu basisspeler van Real Madrid geweest als hij niet zwaar geblesseerd was geraakt. Dat denkt de door Paris Saint-Germain aan Las Palmas verhuurde aanvaller zelf in gesprek met Marca.

Jesé raakte in december 2014 zwaar geblesseerd aan de knie na een charge van Schalke 04-speler Sead Kolasinac, waardoor zijn ontwikkeling bij Real Madrid abrupt werd onderbroken. "Ik heb erover nagedacht hoe het zou zijn als ik niet geblesseerd was geraakt. Ik denk dat ik een onbetwiste basisspeler bij Real Madrid zou zijn geweest. Daar ben ik zeker van."

Afgelopen zomer kocht PSG Jesé voor 25 miljoen euro over van Real Madrid, maar de spits kwam niet uit de verf en is inmiddels verhuurd aan Las Palmas. Met die club staat hij woensdag tegenover Real Madrid. Ooit droomde Jesé van het winnen van de Gouden Bal, nu ligt dat volgens de spits 'gecompliceerder'. "Het is geen excuus, het is de realiteit van de blessure op een belangrijk moment in mijn carrière. Het was een aanslag op mijn ontwikkeling. Het is moeilijk om je daarna zeker en comfortabel te voelen, om veel te spelen en continuiteit te hebben."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s